Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tår i hjärtat

Det finns en tår i mitt hjärta

Som jag bär i sorgens band

En tår så full av känslor

Som jag inte vågar låta falla

 

Men kanske ska jag be för

Att den ska komma ut

Bli till ett pärlregn på min kind

För den spränger så i mitt bröst

 

Jag bär en tår i mitt hjärta

En tår av saknad och sorg




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-22 06:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint om tåren, en förlösande kraft
2024-05-23

  Solstrale VIP
Tårar är likt regn i öknen när de faller blommar själen efteråt och gråt stillar gråt.

En vacker text om att leva med sorg och de ord som du valt att komponera likt ackord till melodisk rytm gör intrycket stilfullt, värdigt och åtkomligt. Dina ord väcker medkänsla tolerans vänlighet och förlåtande!
2024-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Att gråta är förlösande, det inre trycket lättar.
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP