Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack vännen! Du vet vem du är...


Nära inpå

 

Han fick se mina tysta tårar
och det spelade mig ingen roll
så jag lät honom hålla om mig
och sakta smeka mitt hår

Jag lät honom komma nära
så nära inpå mitt liv
för just då behövdes inget annat
än den vänskap han kunde ge

 




Fri vers av Anna H
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-08-28 12:23



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Vänner består....och det var härligt att läsa denna lilla dikt...för jag kommer att tänka lite mer på mina vänner nu. tack!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H