Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerlamm

 

Han tände en eld på stranden
där han lät henne bränna sitt hopp
som ett sista offerlamm
till syndernas och enfaldens gud

och röken ringlade sig mot himlen
där guden bjöd upp till dans
för ännu en mö hade gått förlorad
då sveket stod fullbordat

 




Fri vers av Anna H
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-08-25 07:31



Bookmark and Share


  karenina VIP
det gör ont, men det är starkt att våga se och erkänna sanningen som den är. hoppet är det sista som lämnar oss människor, men ett falskt hopp som byggs upp gång på gång är så tärande så då kanske det är bättre att bränna det för att kunna försöka gå vidare.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H