Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En överdos och vi är varandra

Jag dansar i vårregn och sjunger om
endorfiner och komisk tragik
Du kastar cd-skivor på oförståndet
och leker leken jag skriver om på asfalt

Snart dansar du i min hand
och jag gråter förälskelse
Vi är varandras pillerburkar
en överdos och vi är varandra

Du sjunger bob hund och jag tejpar munnen
under en filt med lila hjärtan på
du ler min mage varm och hallonsodan bubblar
vi viskar om livet och jag blir en riktig vän

Under vår filt når inte tragiken
en överdos och vi är varandra
en blåstickad mössa och ett rödrufsigt hår
en överdos och vi är varandra





Fri vers av Nicole Margit
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-24 17:23



Bookmark and Share


  Emelie Skoog
LIka snyggt som alltid hörru.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit