Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En \"haikustory\" om det svåra livet..


Haikusamling

Mörkret faller snart
Vinden tar tag i löven
Gul och röd är död

Glada ansikten
Döljer bakom sin yta
Sorg som vill ryta

Pressen kväver mig
Modet försvinner ur mig
Jag är ingenting

Mörk och bitter
Är förtivlad och dyster
Hans hjärta brister




Bunden vers (Haiku) av Bittermörk Johansson
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 18:53



Bookmark and Share


  Cris
Ja det var tungt och slutet sorgset..

Hösten är på intågande och naturen gjorde
sitt i första haikun... och ja gul och röd
är ju faktiskt död... för löven...men för
trädet är det en vila.

att dölja sorgen bakom glatt ansikte
kan ibland hjälpa lite..för att grotta
ner sig i sorg...är inte heller bra
fast släppa ut den behöver man ju

Dagen press är inte rolig...i skola och jobb
och överallt, där gäller det att bita tag och
förstå att man ändå är Någonting.

Brustet hjärta kanske kan lagas med
en mörk och bitter chokladbit?? :-)

förtvivlan över livets svårigheter griper
tag i mig i denna samling.

Bra förmedlat!!
2006-08-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Helt perfekt, varenda rad säger så väldigt mycket
Älskar speciellt det här:

"Pressen kväver mig
Modet försvinner ur mig
Jag är ingenting"
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson