Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haikusamling om ljus som finns att hitta..


Haikusamling #2

Stjärnan ger oss hopp
Lever i mystisk frihet
Nåt vi drömmer om!

En oviss framtid
Morgon övergår till dag
Vad kommer hända?

Glädjen finns där ute
Svår att se för människor
Men fortsätt leta..




Bunden vers (Haiku) av Bittermörk Johansson
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 19:31



Bookmark and Share


    Camillaa
Väldigt djup text,
men den har sin glans
Bra Jobb!
/ C *
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson