Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden.

 

 

När tystanden tar över livet,

då vet man

att något fattas

kanske en viss person eller en känsla.

 

Tystnaden väcker minnen,

som aldrig

kan glömmas.

 

Därför kan tystnaden

även

vara vacker...

 




Fri vers av Manal
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-08-27 00:48



Bookmark and Share


  Dilsewat
Med djup instinkt!
2006-08-27

  Ezo
sant
2006-08-27

  Håkan Tendell
Tystnaden får oss att tänka på det som varit och det som komma skall.
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal