Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen aska utan eld


Brinner
Brann
Brunnit

(leta efter brännbar ved, du
som inte är fuktskadad av tårar
så fixar jag tändvätskan)

flammorna dansar över ditt ansikte
och lågorna speglar sig i ögonen
sätt eld på minnena bara
(så att ingen ska, vill eller kan förstå)

söker i eldens hemlighet
efter anledningen
varför fick jag chansen att förstöra för mig själv?
(vad är det för mening med att dö?)

gräv inte min grav i förkolnade minnen
(utan låt mig drunkna i dina ögon)





Fri vers av Juliaah
Läst 810 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 18:12



Bookmark and Share


  J. Novkovic
tycker verkligen du skriver fint! en femma, självklart!
2006-09-24

  Annmargreta
Mycket fint skrivet!
2006-08-29

  om en Siri
Vacker och farlig dikt,
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah