Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stairway to heaven


Du kan inte skada mig nu
här är jag
högt uppe bland molnen
(på min egen stege mot himmlen)

du finns inte längre
borta för allt vi kan kalla syner
du är inte längre den jag alltid låtsades
(jag ser vem som döljer sig i ditt innersta)

nu är jag skyddad
skyddad från dig
(du underbara ängel
med svarta vingar)

på min egen stege mot himmlen
klättrar jag till sist bort ifrån dig
jag lämnar dig på jorden
(och försvinner upp bland molnen)

jag saknar dig inte längre
det kan jag inte göra
du finns inte, har aldrig funnits eller kommer aldrig att finnas
(utplånad av saknad kärlek)

jag klättrar ifrån dig
upp bland stjärnorna
till sist sätter jag mig på månen
(och blickar ner över den värld jag trodde var mitt hem)

det enda som finns kvar av mig nu
är ett minne inpräntat i din hjärna
(ett minne som viskar \" jag älskar dig\")






Fri vers av Juliaah
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:03



Bookmark and Share


    Mi11ie
Fan va vackert. vet inte vad jag ska säga. men otroligt bra iallafall!
2007-04-23

  om en Siri
Alltså, allvarligt. Du är lika gammal som jag. Och du skriver som en gud! Du är den bästa poeten jag någonsin sett. DU kommer bli något stort! (känns skönt att veta att det finns mer 12-åringar som är på den här sidan)
2006-09-23

  hanziz
underbar<3
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah