Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vi välja fritt? Detta är något som diskuteras av bla fysiker idag


Tvånget från den fria viljan

Jag kan välja fritt, säger jag

Men innan jag tar steget,
har valet redan skett

I en annan rymd
I en annan tid
Fångad av huvudets neuroner

Jag ser dig,
i mina drömmar
Men glömmer allt,
när jag sedan vaknar

Jag kan välja fritt, säger jag

Men tvingas till handling,
för att förhålla mig till dig

Ditt skratt studsar än,
mellan värkande lober




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-29 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö