Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du själv

Du är en dimma
egentligen

som ibland glittrar i solen
och syns som en regnbåge

och jag skrattar

som ibland tjocknar i kylan
och syns som ett moln

och jag gråter

Du är en dimma
egentligen

och när jag tar efter dig
blir jag våt om händerna
men fångar dig aldrig
egentligen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-08-29 16:56



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Dikten får mig att vilja vara där, med dimman, med honom... Fint och bra! Hälsar vännen Fredrik
2006-08-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
så bra, spec det här när du skriver egentligen efter är så himla bra!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP