Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i en tvåa på Söder Malm

Jag brukar måla små bilder
längs listerna i mitt kök
till jazzmusiken dansade du
med blåbärssoppa i mungipan

Sena torsdagskvällar
målade vi tånaglarna med tipex
vi skrev poesi på golvet
och älskade bland utklippta tidningsbokstäver

Vi brukade skratta åt de anonyma på gatan
iklädda grå kostymer med räkningar i strumporna
Vi brukade gunga i parken och äta chokladmuffins i klätterträden

Räkningar målade vi hjärtan på
och soppåsarna var blommiga
Vi såg på Moulin Rouge och drack jordgubbste
Du gömde dina tårar i filten, jag låtsades inte se

När jag viskade att jag älskade allt du var
gav du mig en skinkmacka
och hjärtat tog ett skutt




Fri vers av Nicole Margit
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-08-29 22:07



Bookmark and Share


  Lazerpistol
jag vill verligen vara den som upplevde det här .
låter som vardagens sagoland
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit