Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En för hög dos salmiak

Jag ska ta livet av mig genom att äta djungevrål
säger tjejen som försökte dränka sig i videofilmer
som senare den dagen hängde vikter i sina bröst
hon sade sig vara allergisk mot vissa geometriska figurer

att gubben med porslinsögat och de randiga sockorna på bussen
stirrade på henne när hon skrev KÄRLEK
på bussfönstret
det skrattade hon bara åt
mitt uppe i den tolfte påsen

hon tänkte, att om hon dör nu
så dör hon i alla fall inte olycklig
och ingen har hittills lyckats övertala henne
om att det är henne det är fel på

och inte resten av världen

att det är fullt normalt att sprida ett
konfettiregn över staden
att skrika som en galning på lindex
att skriva KÄRLEK på bussfönster

att älska världen för att sedan kunna dö i den






Fri vers av Nicole Margit
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 22:10



Bookmark and Share


  Lazerpistol
pst .

mycket lam kommentar,
men fiiiin dikt,väldigt fin.
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit