Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ihjäl


på en gräsmatta
med fötterna under
med solen, uttalad

med alla färger
ihoplagda
till inget
mönster

en liten lucka
kvar
att fylla

en stor väntan
att ha
ihjäl





---






på balkongen
med regnet med
ingen rörlighet i
armarna

med musiken
avtagande

det lutar
mörkt i
ögonvrån

det finns en
gräns
för allt




Fri vers av baklänges
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista styckerna
står för sig själva
i det hela

jag andas texten
på ett öronbedövande
sätt
2006-09-04

    Camillaa
jag illar den
starka ord
och mkt känsla!!
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges