Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påsk i Klitterhus..


Min dikt är för oss hjältar

Min dikt är för oss lärda
men den tjänar inget till
Vi som grät för er istället
jo jag grät precis intill

Vi som slet så för att få flyga
samla molnstuss i vårt hår
Men ditt omättade begär
tala om nu var du står...
Vi kan ha störtat för jag går

Gömda påskägg, dolda känslor
bränner båda två
Hemligheten ruvade ej länge
när du fann vad du ville få
Och nu målar du upp scenarion
om hur du gjort ditt hjärtas val
Så många tomma ord serveras
likt insidan av dessa påskäggskal

Så min dikt är för oss hjältar
en sårad själs drog att bli kvitt
Lätta axlar, raka ryggar
ett val jag delar med mig fritt..




Fri vers av john ekström
Läst 1011 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 20:22



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ditt sätt att skriva, de perfekt utvalda orden, sorgset, vackert är vad jag känner just nu inför denna dikt, så himla fint Min dikt för oss hjältar:)
2006-10-12

    rainbow
helbra! ditt språk är underbart.. fastnade speciellt för de här två raderna:

"Vi som slet så för att få flyga
samla molnstuss i vårt hår"

du har ett sånt flyt i dina dikter.. väldigt vackert är det..
2006-09-04

    narcoleptic
skit bra skrivet.
allt du skriver är otroligt givande.
så fort jag får tid ska jag läsa igenom allt du skrivit.
toppen!
2006-09-03

  Neal
bra dikt !
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström