Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter

Fötter, så små,
som vandrat så långt,
vandrat gata upp
och gata ner
på jakt efter något,
så stort,
en mening med allt,
en mening med mig.
Vandrat genom livet,
genom små byar
och stora städer,
på grus, asfalt och betong
för att finna sanningen,
finna livets vishet,
finna mitt egentliga jag.
Ömma små fötter
som vandrat livets
pilgrimsfärder.




Fri vers av Anna H
Läst 434 gånger
Publicerad 2003-12-07 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H