Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den röd-blåa kampen


Pengar är inte allt!


Det var ett borgarsvin från det vackra Göteborg

Som över opinionsmätningarna kände blåvit sorg

Ville inte dela med sig av sitt stora arv

Avskydde socialistiskt skattelarv

Dog rik, men olycklig, hängd på Gustaf Adolfs torg!




Övriga genrer av Bittermörk Johansson
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-09-07 14:15



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
politik... just när jag kom in på din sida hmm.. hur ska man möta det här då... jag går nog iväg, hittar ut själv.. lycka till ändå
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bittermörk Johansson
Bittermörk Johansson