Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla

.
Vindstilla -
ändå tjuter stormvindar
och i det alldeles öde landskapet
härjar rabiesrasande rovdjur,
de river och sargar allt i sin väg.

Ack vilade blott min själ
i måndalens mörka djup,
i dess stora stillhet,
då vore nåden min.

© Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-09 22:57



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mycket fin språkbehandling. Tycker mycket om sista stycket..
2006-10-21

  kath
Tänker på Elmer Diktonius ... men det här har en skör känsla som gör att jag tycker om

Språket du använder skapar tydliga bilder när jag läser
2006-10-14

  Emilia Berg
Själen talar!
2006-09-24

  Markattan
Kraftfull, mäktig och vacker poesi.
2006-09-24

  prinscess VIP
känns som lite religös anda över den här
tolkar jag det som
men mycket bra
2006-09-21

  a h de v
välkommen till poeter.se, tycker om den här och vill gärna läsa mer av dej :)
2006-09-09

  Myself
gillar styrkan som du visar i din dikt.
2006-09-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Morbid rabiesrasande rovdjur, denhär är mörk, gillar dethär skarpt!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel