Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illustration: fröken bäckström här på poeter.


Snart kommer en riddare och hämtar min prinsessa


(Jag vet om det
hela världen vet om det
hon gör det inte)

Jag bygger inga vallgravar runt slottet vi leker i
alla får hälsa på för jag vill väl att alla
ska få veta

hur underbar hon är

ibland ler hon så att hennes ögon blir till lyckostreck
klappar i händerna och ber om ursäkt
för att hon finns

(Jag älskar dig
för att du finns
älskar dig för att jag finns lite mer
när jag är med dig)

Jag är rädd för att dom ska ta henne från mig
och egentligen vill jag väl ha henne för mig själv

(för det är hon som är hon)

Men jag stänger inte in henne i något torn
jag klipper inte hennes hår
för om det gör henne lycklig

önskar jag henne prinsen och hela kungariket

bara jag får bo kvar
i hennes hjärta






Fri vers av Tav
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 13:58



Bookmark and Share


    Noyle
Gud, nu börjar jag bli efterhängsen. Men det är inte mitt fel, det är ditt! Om du inte hade skrivit så bra hade jag inte kommenterat så mycket! *suck*
2007-08-01

  fröken bäckström
jag hoppas att prinsessan hittar en prins som gärna bosätter sig i det slott ni redan delar.

och jag blev sötglad av dikten :D
2006-09-18

  Queen_of_Rain
wow... så otroligt kärleksfullt och emd så mycket vackra genomtänkta formuleringar!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav