Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
don\'t waste your time on me you\'re already the voice inside my head


när mörkret faller



gräset spirar i sprickorna i den väderpinade asfalten
och vattnas stilla av regnvattnet
som strömmar nerför dina kinder


glöm aldrig att stjärnorna bara lyser i mörkret
låt inte demoner bränna upp din själ
(kväv bara lågan med en filt, vännen)




Fri vers av Juliaah
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-28 15:46



Bookmark and Share


  om en Siri
Åh, så underbar att jag tror jag sviiimmmaaarr!!!
2006-10-16

    Matild@
den är jättefin! Älskar slutet! elr hela sista raderna()

Helt enkel UNDERBAR!
2006-10-12

  Jewel_x
Älskar slutet! Varma ord.
2006-09-30

  J. Novkovic
vackert, sorgset .. helt enkelt fint . :)
2006-09-28

    Camillaa
vackert
sorgset
/ C *
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah