Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest påverkade tankar


tillsammans rånar vi banken!

respektlöst och utan ånger
skuter vi mot polisen

upphetsade av livet
sniffar vi kokain
genomskådar gud och tänder eld på bibeln

fulla av harmoni
skuter vi fridlysta fåglar i australien
och har sadistisk sex på hawai

befriade från skam och befriade från skuld

tillsammans rånar vi banken
tillsammans lämnar vi verkligheten...




Fri vers av blåljus
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-02 17:21



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow du :o den här var JÄTTEbra, älskar den, så full utav liv
av det man inte får göra


love this alltså!;)
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus