Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi - en konst

Skapa poesi
är att måla en tavla
av ord

Läsa poesi
är att uppleva känslan
i tavlan

Skänka poesi
är att öppna sitt hjärta
för andra




Fri vers av Nessie
Läst 928 gånger
Publicerad 2006-10-04 13:50



Bookmark and Share


  nastasia
Sjukt bra skrivet!! (Snälla kommentera min text Rival)
2006-11-18

  Mia Marcus
Det var fint skrivet! /mia marcus
2006-11-11

  Moa Paulsson
mmm.... Stämmer jättebra!
Fint!
2006-10-06

    Cajsa
Mycket bra skrivet, mycket sant det du skiver, kram
2006-10-04

  MuninWolflady
Jättefint skrivet! Jag håller med till punkt o pricka, särskilt det där om att läsa poesi...vilka bilder man får upp ibland, uj uj!
2006-10-04

  Teresia Ridell
Vist sagt !
Visst är det så !
2006-10-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Så här uppfattar jag det också! Orden kastas ned på ett skissblock och bildar poesi. Din sista post kanske är den största färdigheten med poesi. Hälsar vännen Fredrik
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie