Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avsked

 

 

Den här gången

var det upp

till mig.

 

Nu skulle jag få

bestämma

om våra band.

 

Valet jag tog

gjorde ont

men var det rätta.

 

Förlåt mig hjärtat

men vi måste

gå vidare

 

utan varandra.

 




Fri vers av Manal
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:27



Bookmark and Share


  *Camilla*
Det där valet är tufft.

Jag gjorde det med min pojkvän
Jag kände då, att det var dax att gå vidare

dagen därpå förstod jag vad jag gjort
Och vi är tillsammans igen.

Men, det är beslutet som är jobbigast
När tårarna tränger ut genom kanalerna
Och lämnar kalla spår på kinderna.

Det är då man som helst vill glömma
det är då man önskar att inget har hänt
Det är då man vill minnas tiden innan
eller kanske efter.

Man önskar att allt var bra.

Du formulerade bra
:) bra
2006-10-18

  Nic
Text rak och klarsynt
2006-10-07

    jäntan
Vackert!!!

Detta är sann kärlek, att även kunna bryta upp när/om tiden är inne.

Många talar om så synd det är om den som blivit lämnad,
men jag har börjat tänka att det kan nog vara jobbigare
för den som gick,
han/hon hade ju ett val...
2006-10-06

  Spirit
Som Lisa Ekdahl sjunger på sin senaste Cd" jag ger mig rätten att ge upp". Är det riktig kärlek kommer den alltid tillbaka..du vet.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal