Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina steg

 

Ibland när man har kommit

tillräckligt långt i livet

så inser man,

att man måste välja

sina steg.

 

De steg som leder en till

framtiden,den framtid

man önskar sig.

Och stegen kräver mod.

 

Jag insåg för att gå vidare

och uppfylla mina drömar,

så måste jag sluta tänka på dig.

Att ha dig i mitt liv,

hindrar mig ifrån mina drömmar.

 

Inte för att du inte delade mina drömmar,

tvärtom du gav mig dem.

Men så länge ditt hjärta och mitt hjärta

kommer att slå tillsammans,

så kommer jag att fastna hos dig.

 

Du förstår nog att jag var tvungen

förr eller senare skulle det hända,

och jag valde att ta det steget idag.

Jag låter mina tårar rinna nu.

men imorgon finns dem inte kvar.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
Dina ord ger som alltid, lugn och frid trots att de ändå skär in i köttet!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal