Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ekvation

 

 

Kramarna är borta


 

Jag tvingade visst dig


 

 

Kvar är jag


 

Som inget annat vill än att bli kramad av dig

 

 

 

Omöjlig ekvation

 

Som gör fruktansvärt ont




Fri vers av Jessi
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-10-06 22:20



Bookmark and Share


  Bissen
Ja jag vet, det gör verkligen jätteont... Så svårt...

Kram från lilla mig...
2006-10-09

  Markattan
Känner smärtan i dessa dina rader,
en vilja, en önskan som slår fel ut...
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi