Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förakt

Din dotter ser på dig med förakt
hon vill inte att du ska ta på hennes hud
och du skrattar
vad vet en tioåring om livet?
Genom skräpet och ölglasen på bordet
är din dotter jag och alla flickor i världen
så jag ser på dig med förakt




Fri vers av H. Karla
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 00:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
trist men nödvändigt budskap,
till dem som är vuxna, från dem
som varit barn och känner...
- där har jag varit -

texten får
tre sköna örngott
med gammaldags broderier
2008-06-26

  Micael Axelsson
Oh, så sorglig... så gripande.
Som målat från ett minne sedd ur barnets synvinkel,
som skapat morgondagens dag, idag.

Vem är jag, att sätta betyg på en sådan här känsla...
det går inte.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla