Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influensan



Raspig röst,
Rysande frossa,
Rinnande tårar.

Ständig hosta,
Spruckna läppar,
Svidande ögon.

Täppt i näsan,
Tungt att andas,
Trögt att tänka.

Utan någon ork,
Utdriver jag dig.
Undan, snälla!

Vik hädan influensa!
Vanmakten övermäktig.
Vill bli fri, frisk, nu.

Ynkliga försök,
Ytterst patetiskt.
Yllestrumporna förblir på.




Fri vers av Anna H
Läst 398 gånger
Publicerad 2003-12-20 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H