Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den väna etanolen

Låt oss fira denna explosiva sommar
med massor av sprit
och myggmedel
medan vi väntar på september
då vi ska laga våra födelsemärken
levrar
och blodomlopp
Låt oss fira
med mycket sprit
så att vi glömmer att det är sommar.




Fri vers av H. Karla
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-10-10 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla