Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Fan jag kan inte förstå

varför jag älskar dig

så.

 

Egentligen vill jag bara

bort ifrån dig,

jag vill inte ha något med dig att göra.

 

Men hjärtat mitt dör för dig

varför frågar jag mig själv.

Du är inte så speciell

 




Fri vers av Manal
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-10-12 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal