Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du II

 

 

Jag kom på trots allt

varför mitt hjärta

fortfarande slår.

 

 

Du brukade ringa mig om nätterna

för att läsa kärleksdikter,

som var skrivna för mig.

 

Jag saknar dina samtal,sms

din underbara röst,

jag saknar oss.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-12 00:17



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...ja, det är ju om nätterna dikterna lever och andas ...så nätterna är alltid svårast...fint fångat...vackert, sorgligt...kram från Aisha
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal