Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme

 

Hud mot hud

 

och

 

natten är inte längre

 

 

 

kall.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-13 01:02



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
så enkel och så varm...
2006-10-30

  Lilla My* VIP
Mycket fint och varmt*
Bravo!
2006-10-17

  Per Rydberg
Du skriver på ett snyggt sätt, så att rubriken verkligen passar in! Tycker om din varma beskrivning.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal