Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara funderingar, ingen verklighet


Tvåsamhet i ensamhet

Kvinnan är starkt i mig.
Är mannen stark i dig?

Stärkta tillsammans,
eller uppfläkta vid sidan av?

Barnen gråter och ler.
Och vi går vidare.

Längs fjärmande vägar,
eller tillsammans två och två?

Men jag älskar dig så.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-10-13 10:26



Bookmark and Share


  Nessie
Uppfattar dikten om en osäkerhet om att man håller på att glida isär i ett förhållande. Känslan är lätt att känna igen. Tycker om avslutet som känns hoppfullt då kärleken lyser stark trots allt. Fina ordval.
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö