Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina fotspår

 

Det var iskallt den natten

men du tvingade mig att gå ut

på en promenad,

och snöflingorna  gjorde

oss sällskap.

 

Ängen hade klätts i vitt

snön hade satt sina fotspår,

likaså mina och dina.

Sakta men säkert gick vi hand i hand

och betraktade

snöflingornas skönhet.

 

Nu har ängen klätts i en annan färg,

det gröna har tagit över.

Men ingenting kan dölja dina fotspår.

för än kan jag gå i dem.

 

Du lämnade dina fotspår där

för evigt,

jag kan alltid se dem

och förställa mig dig

brevid mig.

 

 

Alltid när jag går på ängen

så går jag i dina fotspår

för att

minnas

 

Dig.




Fri vers av Manal
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-10-15 01:29



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Åhh vilken fin dikt.
Värmer i mitt hjärta*
2006-10-17

  prinscess VIP
den här så vacker
vad du skriver fint
härliga minnen att aldrig glömma
underbart
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal