Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En egen ängel

jag har en ängel på min skuldra

en egen ängel på min kropp

hon betyder för mig

kärlek, tro och hopp



sakta har tanken vuxit

vill ha en ängel som följer mig

nu är hon bara min

ska följa mig på livets stig



min egen ängel



Bara min




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1975 gånger
Publicerad 2006-10-15 16:35



Bookmark and Share


  •AW•
Hej Gunilla,
Har också en egen ängel som hjälpt mig vidare...även om din sorg är hemsk och oönskad så är jag säker på att dina dikter och ord hjälper många andra...det kanske kan vara en tröst (om än liten) för dig i din sorg.
/annika
2008-11-26

  Freya
..ännu en vacker ängeldikt..

VArför tröttnar man aldrig på ängeldikter?
2006-12-03

    Lindizz
Så fin och bra, jag kan läsa om och om igen...änglar finns!
2006-11-28

  Ellan
det känns rätt att ha en ängel som följer med en,, det var fint :)
2006-11-22

  Davidoff
Så söt!


Alla borde få ha en egen ängel på sin axel.
2006-11-02

  babbsann
Denna dikt är så otroligt vacker,
jag läser den varje dag. Den ger styrka!
2006-10-27

    Vildrosen
Enkel och fint skriven, ändå finns där uttryck om en stark önskan att det ska finnas något eller någon som värnar om dig! Gillar den skarpt!
2006-10-27

  KonstigaKatter
Underbar dikt!!!
2006-10-15

  Last Word Spoken
Den var änglasöt!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson