Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig utan dina ord

Jag ber dig inte att tycka synd om mig
aldrig,jag vill inte ha ditt medlidande,
Jag vill inte att du ska bry dig om mig
forsätt att vara dig själv.

Såra mig, spotta på mig
krossa mitt hjärta och ta min själ.
Allt detta har du redan gjort
så varför ska du be om förlåtelse nu?

Tyck inte synd om mig nu
för jag klarar mig så väl.
Jag lever min dag som alla andra
skrattar,pratar och ibland fäller tårar.




Fri vers av Manal
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-12-01 00:09



Bookmark and Share


    eleonor
åhååå vad fin !!
2004-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal