Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna i allt

Du finner mig
där den varma doften
av barkbåtar
är starkare
än våra längtor
efter små bäckar på väg
där jorden krumbuktar sig
vrider sig
under beröringen av liv
där finner du mig
pressad mot marken
i vördnad.




Fri vers av H. Karla
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-10-18 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla