Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en forsättning på mina dikter Blinda och stumma fast jag nu insett dumheten i alltihop. Men det mesta är nog bara ett hopkok av allt möjligt.


Blinda och dumma





Blinda och dumma
var vi båda
när vi trodde
på det som inte fanns.

Vi trodde att där
någonstans mitt emellan
honom och mig
skulle finnas något.

När vi så famlade i blindo
fann vi inget alls,
inget att ta på,
bara vår egen enfald.

Vi fick sedan slåss
för att ta oss loss
från detta något
som inte existerar.

Dumheten höll oss kvar
och vi törnade emot
varandra i mörkret,
slog oss gula och blå.




Fri vers av Anna H
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-12-01 23:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
mycket berörande ord av vemod och sorgsamma funderingar. det känns inuti att läsa dem.
2004-12-02

  Pica pica
En mycket finstämd och insiktsfull dikt. Blev berörd av dessa ord... Tack!
2004-12-02

  Rachel Roth
...mycket bra...man kan se allt från olika vinklar...kanske det inte var så dumt från alla håll. Bra skrivet!
2004-12-02

  Ola Rydberg
suveränt fångat
dagens fullpott
stående applåd !!
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H