Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ju det jag säger, ungar är begärliga


meningen med livet

jag och min fyraåring
känner till meningen med livet

meningen med livet är att leva det

det härliga som ligger framför dem
som just har fyllt arton eller tjugofem
det är att oavsett ålder från fyra till nittioen
är att alla åldrarna är i en
och att en är i alla åldrar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-10-22 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP