Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå; Onåbar

 

Hur ljuv är inte Hon 

som ligger där

under mitt svettiga täcke

 

Med mina ögons fantasi

har vi redan älskat

mjukt och sensuellt

 

Men aldrig någonsin

att det kan bli,

 

ett Vi.

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 698 gånger
Publicerad 2006-10-22 12:22



Bookmark and Share


  Indica
:)

det där svettiga täcket
rubbar min hjärna

och det där, ett vi,
som det aldrig blir, gör att man vill slänga ut hela varelsen
och täcket med.

tack.
2006-10-24

  H. Karla
Mycket fint:) Personligt och välformulerat. Tråkigt nog lite klycsh-varning på "Men aldrig någonsin att det kan bli, ett Vi." Jag är övertygad om att du kan gestalta detta på på ett mer originellt sätt.
2006-10-22

  sockerspöket
Lite sorlig med en glans av längtan. Stark och vacker!
2006-10-22

    Erika H
Så starkt skrivet. Det ligger en ömsint ton över hela dikten som smeker mjukt och sensuellt.
Och den bitterljuva pinan av att åtrå någon som man inte kan få lyser igenom.
Otroligt bra......
Erika
2006-10-22

    Sofia HM
Den är stark och oerhört gripande...
2006-10-22

    ej medlem längre
Underbart..sanningen flöder..bra!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson