Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärdets sång

 

Då svärdet drogs
bland Japans körsbär
sjöng det sin sång
glänsande i morgonsolen

En krigares hymn
steg sprött mot skyn
om blod och segrar
ur tapper hand

för blod har spillts
flutit för dess egg
i fullmånens famn
färgat snön röd

Men allt har sin tid
striderna är över
svärder har tystnat
och sången klingat ut

 




Fri vers av Anna H
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-10-22 15:29



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
So desu...

Lite stolpig tycker jag men starka bilder som jag förstås knasggillar.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H