Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte göra allt, men vi kan Våga stå kvar.




Tider av Sanningens Uppdagande

 

 

Ljuv är andedräkten

 

Ljuv är också solen

när den belyser

smärtornas sargade missväxt

 

Ljuv är musiken

 

Ljuv är också sorgen

när tåreregnet bevattnar

smärtornas gryende läkning

 

Så låt Oss stå där

och se hur Tiden

kan förändra allt

 

Så läk nu min Vän

läk i Sorgetårarnas befriande

rening

 

Jag finns här

Nu och Sen

vad annat kan man göra

som en 

 

sann Vän

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-23 19:45



Bookmark and Share


  Jannike
Du måste vara den bästaste bästa vän som finns. härligt berörande text
2007-03-12

  sockerspöket
Jättefin text :) Vacker med ett bra budskap i fina ordalag ;)
2006-10-24

  Lilla My* VIP
Mycket fin text! Säger som jag gjort förut...sanna riktiga vänner är mer än guld värda!!
2006-10-23

    Erika H
blir nästan tårögd
så vackert
ljuvt, ömsint
smekande
blir varm inuti
erika
2006-10-23

    Sofia HM
Den är bedårande vacker...

Dina ord är som en öm smekning för själen.
2006-10-23

    ej medlem längre
Vackert och berörande starkt, bra!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson