Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till tvillingarna


Älskar

Älskar när de kryper ned hos mig
och omfamnar mig så varmt.
De lägger sig bredvid mig
och kysser mig ömt.

Älskar när de håller min hand
och säger några små ord.
De tittar på mig
och säger att jag är vacker.

Älskar när de springer mot min famn
och säger att de har saknat mig.
Då kan jag glömma bort mina bekymmer
och vara glad ett bra tag.




Fri vers av Manal
Läst 446 gånger
Publicerad 2004-12-05 00:03



Bookmark and Share


  Rasmus Tegebjer
Önska att jag ahr barn... bra skrivet.. vackert... tack för att du delar med dig en sådan underbar känsla..
2004-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal