Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hehe... så är det för mig i varje fall.




Ge tid till Stökigheten

 

 

Ordning är till för dom

som inte hinner

 

stöka ner

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-10-24 16:21



Bookmark and Share


    ellabella
hahahahaha, detta borde komma med
i ngn ordspråksbok! vilken vishet!
men.. *hmm..* det måste ju betyda
att jag har en massa dötid... :D
2006-11-30

  KonstigaKatter
hi hi... Det passar mig utmärkt!
2006-10-28

  H. Karla
Jesus, det var en bra andledning att ha skräp i hörnen (och överallt)!:)
2006-10-25

  Ivelajn
verkligen super bra! blir impad av hur enkelt du skriver :D
2006-10-25

  Masken
Absolut! Mycket kloka ord
2006-10-25

    Erika H
vem orkar bry sig?
gillas :-)
erika
2006-10-24

    ej medlem längre
Visa ord minsann, mycket djupt oh gripande vackert, tack
2006-10-24

  Lilla My* VIP
Eller tvärtom...men jag håller med dig att lite stökigt skadar inte och det måste få sin tid meee**
2006-10-24

  sockerspöket
Haha! Oj vad mycket sanning det låg i de orden! ;)
2006-10-24

    acceleration
Stökigt som fan hemma oss mig, har nu insett varför
Tack!
2006-10-24

    Glöd
Precis så är det!!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson