Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 112 kärlek

Jag saknar henne
det gör jag

jag hoppas det bara
är dödsryckningarna
av en omöjlig kärlek




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 868 gånger
Publicerad 2006-10-25 10:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
(Ovidkommande för klaring) DS står för DiktSamling, en slutsåld bok alltså. Numret anger vilken text i ordningen. När jag gjorde bok av samlingen, hade varje text bara ett nummer. Någon här inne ville att jag skulle sätta en 'riktig' rubrik, så jag gav dem alla det. När jag lade ut en andra bok (slutsåld) så fick den heta DS2 eller något i den stilen. Som bok fick den en rubrik och den första boken fick en rubrik för att kunna gå att sälja i bokhandeln och på andra ställen.
2022-09-17

  Bjarne Nordbö
Oj då, den kändes. Det lönar sig att titta bakot ibland.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP