Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jupp, ont kan den göra... men vad gör väl det,
det är bara att ta lärdom av det istället *ler*



Faran har nog Humor den med.

 

 

Skrattade åt Faran
Som skrattade Tillbaka
Det gjorde fasligt ont



Ska skratta mer

Imorgon


Igen




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-10-25 21:45



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Rätt plan, rätt handling.
2006-10-28

  Mackan
Snyggt skrivet!! Bara skratta åt faran, rädslan den får inte vinna
keep on fighting
2006-10-27

  sockerspöket
Helt rätt :)
2006-10-26

  H. Karla
Här snackar vi originallitet:) Och du vet vad jag tycker om det.
2006-10-26

    Erika H
snyggt, ta tag i det som känns
igen och igen
spränga barriärerna
gillas!
erika
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson