Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten magi



Just som orden
formats i mitt huvud
och ska rinna ut
med bläcket ur pennan
ringer mobiltelefonen.

Orden är borta,
förtrollningen är bruten
och jag sitter tom
på ändan på min stol,
vilsen med torkad penna.




Fri vers av Anna H
Läst 393 gånger
Publicerad 2003-12-30 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H