Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min Moske


I min moske fälls mina tårar
och min själ renas.
Jag ber om förlåtesle till Gud
och hoppas att Gud tar emot mina ord.

I min moske känner jag ro
ro för att Gud är vid min sida.
Jag kan känna Guds närhet
och mitt hjärta börjar att läka.

I min moske glömmer jag problem
mina tankar renas.
Jag ber Gud om hjälp
och jag vet att Gud finns vid min sida.




Fri vers av Manal
Läst 263 gånger
Publicerad 2004-12-06 00:16



Bookmark and Share


    T Wiberg
... med någon/något att lämna över till! det föder ro att veta att ännu en människa i våra stora familj fått ro i själen!! bra skrivet!!
2004-12-06

    Mejja
du ber Gud om förlåtelse, så är det du överlämnat, alldeles glömt. Han dog för våra synder. Stora som små. Skickar dig en varm tanke från mig.
2004-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal