Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag stiger in


När jag stiger in,
kan jag känna direkt
något väldigt speciellt.

Det jag känner,
kan inte beskrivas i ord
eller i bilder.

När jag stiger in,
händer något vackert
inom mig.

Det händer saker i
mitt hjärta,min själ
och i min tro.

När jag stiger in,
i den vackra Mosken
så blir jag tårögd.






Fri vers av Manal
Läst 258 gånger
Publicerad 2004-12-06 00:37



Bookmark and Share


    Göte Holmlund

2004-12-06

    Mejja
dessa vackra rader om känslan av Guds närvaro. Då Han fyller luften med sin väldighet. Tro och du ska få svar. Visst är det fantastiskt ?! Kram till dig
2004-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal