Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslighet hos mig kan beskrivas så här


Förstukvist

Lever en stund med öppet hjärta.
Sedan stänger jag det igen.

Det drar för mycket,
när världen viner.

Så jag fångar den i farstun.
Stänger in min påtvingade skörhet.

Men om du knackar på,
skall jag öppna för dig.

När tiden har läkt klart,
en liten bit till av mitt liv.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-27 13:53



Bookmark and Share


  Nessie
Den här tycker jag mycket om. Går rakt in i hjärtat och känner igen. Så vanligt det är att man gömmer sina känslor, visar dem ibland. Vackert beskrivet med "men om du knackar på skall jag öppna för dig". Det är ju inte alltid så att någon knackar. Välformulerad text.
2006-10-31

  Cris
Vad fint beskriven känslighet.

sådan kan vara svår att förstå
att ngn stänger igen.. men det
kan ju vara just för att man inte
är redo..
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö