Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att du ska förstå

Om jag kunde
skulle jag
spotta på dig
och dränka dig i mina tårar.

För du har
gjort mig
så illa inombors
och jag orkar inte mer.

Jag vill dränka
dig så
att du ska
kunna förstå vad du har orsakat.

Så du vet
att du
verkligen har
sårat mig djupt och bildat ärr.

Jag vill att
du ska
få uppleva
ALLT som du har gjort mot mig.




Fri vers av Manal
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-12-06 23:42



Bookmark and Share


    Inget namn
det är sant!
Den du skrivit till lär ha skuldkänslor! om det nu är en person som den är till! mycket bra skrivet!!
2004-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal